top of page

RØFF

Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp

RØFF - Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp

Røff (Røde Kors førstehjelp og friluftsliv) er et fritidstilbud for ungdommer mellom 13 og 17år. Aktiviteten drives av frivillige, og er en del av Hjelpekorpset. I Røff vil ungdommen lære livsviktig kunnskap om både friluftsliv og førstehjelp, men også skape vennskap i et godt, trygt og sosialt miljø. Ungdommene vil få mulighet til å møte andre ungdommer som har de samme interessene som dem selv.

Vei inn i hjelpekorpset

Det er frivillige medlemmer fra Hjelpekorpset som har ansvaret,
men RØFF drives først og 
fremst av ungdommen. Det er stort
foku
s på at det er ungdommen selv som er med på å
bestemme hva som skjer i den lokale RØFF-gruppen. Tilbudet
ligger under Stavanger Røde Kors Hjelpekorps. Etter at Røff-erne
har fylt 17 år er det mange som rekrutteres til Hjelpekorpset.

Nysgjerrig på hva vi driver med i RØFF? I videoen ovenfor viser vi frem noen av våre aktiviteter. Vi lover opplevelser som aldri går i glemmeboken og erfaringer for resten av livet.

For ytterligere innblikk i hva vi gjør i Røff Stavanger, sjekk ut våre sosiale medier: 
Insta: roffstavanger 
Facebook:  Røff Stavanger Røde Kors

  • Instagram
  • Facebook

Mail til vår Røff gruppe:  roff@srkh.no

Vi trenger deg!

Er du glad i å være mye ute, spenning og liker å utfordre deg selv?
Eller ønsker du å lære livreddende førstehjelp er RØFF aktiviteten for deg! Her får du en meningsfull hobby hvor du vil lære mye om friluftsliv og førstehjelp. Du vil få livsviktig kunnskap om førstehjelp og ferdsel i naturen, slik at du kan hjelpe venner og familie hvis uhellet skulle være ute. I tillegg er RØFF en fin arena for å møte nye mennesker som har samme interesse som deg, og som ønsker et spennende og aktivt fritidstilbud.

Vi samles ukentlig og tilbyr ett aktivt og opplevelsesrikt fritidstilbud. I tillegg reiser vi på turer sammen, hvor vi overnatter ute eller i hytte. Her får ungdommen mange erfaringer og minner som aldri vil glemmes.

bottom of page